Тир в GTA: San Andreas
01.02.2015, 20:59

Тир в GTA: San Andreas

Проходження завдання в тире - одна з обовязкових умов для отримання 100%. Але перш, ніж його проходити раджу прокачати рівень володіння вогнепальною зброєю до другого (це вищий) рівня. Або хоча б призвичаїтися у поводженні з пістолетом, УЗД, дробовиком і АК. Так буде простіше.

Змагання ці доступні в магазинах Ammu-nation, але не у всіх - тільки там, де є тир. Якщо ви знаходитесь в Лос Сантосі, раджу їхати в центр міста. У Сан Фіерро магазин один, а до Лас Вентурас бажано закінчити всі 4 етапи (пістолет, УЗД, дробовик і АК). Кожен етап ділитися на чотири раунди.

У першому раунді потрібно відстрелити всі частини мішені, яка зафіксована на одному місці. Знищуємо три мішені одну за одною (якщо почнете стріляти в сусідні, то будете допомагати опонентам) і чекаємо продовження.

У другому раунді завдання не змінюється - відстрелити всі частини трьом мішенях. Але змінюється умова - мішені повільно рухаються на гравця. Так як площа обстрілу збільшується, а після того, як мішень підібралася до Карла, нічого не відбувається, то і переживати нічого.

З третім раундом трохи складніше, але проблем виникнути не повинно. Дається одна мішень, що рухається вправо-вліво, на трьох і той, хто перший відстрелить 20 частин, і є переможець етапу. Потім починається перший раунд наступного етапу. І так до кінця 3 раунди 4 етапи (АК).

Окремі поради по використовуваному зброї. Пістолет, УЗД і АК краще перезаряджати відразу, коли мішень змінюється. У незручний момент це може перешкодити. Наприклад, при стрільбі з дробовика краще затиснути клавішу вогню, а часу при перезарядки вистачить для того, щоб націлитися. Коди до гри gta san andreas.

Купити ігру GTA можна в Steam, при покупці скидка.

Розкажи друзям


Категорія: Місії в GTA San Andreas | Додав: supersait
Переглядів: 2749 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 5.0/5, голосов: 1
Всього коментарів: 0
avatar