Проходження GTA San Andreas

Пошук

Місія Поліції

Необхідний транспорт

Police (LS)

Police (SF)

Police (LV)

HPV1000

Ranger

FBI Truck

Rhino Hunter

FBI Rancher

Enforcer

Всі давно звикли, до того, що GTA це гра, де злочини відбуваються кожну секунду. Ви як добропорядний громадянин, хочете допомогти владі. Берете будь-який транспорт, описаний вище ... і вперед зачищати вулиці від нечисті в особі карних злочинців. До речі можна перед виконанням цієї місії зустріти Барбару (чергову дівчину Карла), довести з нею відносини до 100% і у вас зявитися поліцейська форма. Одягли, тепер в тихому місці глушимо зазевавшийся поліцейський патруль, віднімаємо палицю. Розповім вам невеликий секрет, що якщо напасти на поліцейського з кулаками і не давати йому завдати вам удару у відповідь, то після його вбивства, у вас буде всього одна зірка, а не дві, якщо ви його пристреліть. Вперед, штат кличе. Та на майбутнє не забудьте обнести Амуніцію, щоб поповнити свій арсенал. Ще невеликий секрет, вам не треба буде постійно перефарбовуватися або брати хабарі поліції, якщо будете зі снайперською точністю прибирати тільки негідників, а не простих смертних. У Vice City я не разу не заробив не однієї зірки, виконуючи цю місію !!!

Місія буде провалена, якщо

  • Ви будете арештовані.
  • Ви вийдете з машини і не сядете за кермо після закінчення 60 секунд.
  • Ваш час закінчиться.
  • Ви помрете.
  • Вийти з машини можна, щоб змінити її, або підібрати зброю убитих злочинців або взяти їх гроші.

Виконання Місії

  1. Рівень 01: Убийте 1 Злочинця (1 Машину)
  2. Рівень 02: Убийте 2 Злочинців (1 Машину)
  3. Рівень 03: Убийте 3 Злочинців (1 Машину)
  4. Рівень 04: Убийте 4 Злочинців (1 Машину)
  5. Рівень 05: Убийте 5 Злочинців (2 машини)
  6. Рівень 06: Убийте 6 Злочинців (2 Машини)
  7. Рівень 07: Убийте 7 Злочинців (2 Машини)
  8. Рівень 08: Убийте 8 Злочинців (2 Машини)
  9. Рівень 09: Убийте 9 Злочинців (3 Машини)
  10. Рівень 10: Убийте 10 Злочинців (3 машини)
  11. Рівень 11: Убийте 11 Злочинців (3 Машини)
  12. Рівень 12: Убийте 12 Злочинців (3 Машини)

Закінчуємо 12 рівень для завершення цієї місії. Відправляємо на той світ рівно 78 карних злочинців (заслужено їм, для довідки ви вбили їх не просто так, вони ж ще в вас стріляють). Прочистити штат клізмою і вичистити всі непотрібні кримінальні елементи, буде потрібно від 45 хвилин до 1 години 30 хвилин. Хоча це мінімальні тимчасові рамки, так як кожен з нас проходить цю місію різними способами, та й до того ж не все в наш час снайпери !!!

Нагорода. Після того як ви відправили останнього в той світ, то вам вдячне уряд збільшить бронежилет до 150 одиниць. Це буде дуже до речі, в пізніших місіях.